pantaloni medicali slim

Wiki Article

halate medicale
De exemplu, costumele din bumbac sunt cele mai populare și sunt cunoscute pentru proprietățile lor de take inție a umezelii, ceea ce le face ideale pentru a fi purtate în condiții de lucru stresante.

Daca doriti sa comandati un volum mai mare de produse necesare desfasurarii activitatii medicale, dorim sa va informam ca este posibil.

Existence SciencesHelp staff in all roles get workwear that helps them execute, from coveralls to collared shirt.

Avem in vedere nevoile specifice ale profesiei medicale si incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru toate nevoile vestimentare din spitale, clinici, cabinete medicale, sali de operatii, laboratoare, cabinete de cosmetica si masaj.

Medical doctor in uniforma este un producator roman care vă propune o gamă variată de modele unice de costume medicale cu paspol - diverse culori, într-o varietate de culori deosebite. Cu marimi de la XS la 3XL, confortabile si culori variate cu structure fashionable,unic, ergonomic de calitate superioară.

Branduri Aboneaza-te la newsletter Continue to be up-to-date with the many promotions and new merchandise while in the shop!

Specialty RetailHelp workers in all roles get workwear that assists them complete, from coveralls to collared shirt.

Costum medical roz pal cu bluza cu uniforma asistent medical fermoar cambrata, trei buzunare aplicate si pantaloni roz pal cu elastic

Cookie-uri analitice și de performanță Prin acceptarea acestor cookies permiteti web site-ului sa:

Va informam ca o usoara diferenta de culoare este posibila datorita luminii si luminozitatii ecranului.

Aici poti gasi produse ieftine, dar in acelasi timp, de o calitate foarte buna, care sa faca fata provocarilor din acest domeniu de activitate. Uniformele de spital din oferta noastra online pot fi brodate cu initiale, sigle detalii sau alte insemne. Putem oferi, la cerere, costume personalizate pentru un anumit spital sau costume medicale femei clinica medicala. Cauti un costum asistent medical sau un costum asistenta medicala? Ai nevoie salopeta medicala de un costum pentru personalul TESA?

In ceea ce priveste dimensiunile din tabelul afla despre noi de marimi si dimensiunile din realitate,  pot exista diferente de aproximativ 2 cm datorita faptului ca sunt lucrate manual.

ManufacturingHelp staff in all roles get workwear that helps them accomplish, from coveralls to collared shirt.

HospitalityHelp workers in all roles get workwear that assists them complete, from coveralls to collared shirt.

Report this wiki page